Sunday, June 21, 2009

nEw poST fOr today

naK cRitE siKit jE haRi niE...
seBenarNye aKu baRu la bUkaK frieNdster aKu yaNg Gak laMe seLame 24 jaM aku taK bukak..
pesTu aKU terbaCe la saTu bUletIn nIe darI maNe daTangnye aKu poN taK paSti...
taPi yaNg peNting BudaK tu daH teNtula FrieNds aKU kaN..

biLe baCe je bUletin diA...
caM meNyaMpaH + caM baGus saNgaT + mEluaT + naK muNtaH seMua beRcaMpuR baUr..
seNgaL sUngguh bUdaK iTu meNgeLuaRkaN bUletiN sedeMikiAn...
aPehaL??
daH saNgaT baGos kE naK posT sedeMikiAn ruPe...
caM saNgaT baGus jE eNgkaU...
sEbeluM kite naK naSihaT oraNg..
SehaRusnYe kIte bEtuLkaN diRi kiTe nIe duLu..
bUkan naK beTulkaN oraNg taPi dRi kite poN beLum teNtu taK meLakUkaN mende tu..
jaNgan jaDi maCam kEtam...ye..
ketam yang nak betulkan anak dia berjalan..
tapi..
mak dia pon kengkang2 lagik...
huuuu....

taK ape laH..
moge diA bahagia waT caM tu...
kepade penggune laIn...
pK le sendiri..
jaNgan la tuLis bUletin or st**iD koMen okEy...

saMe2 laH kiTe rEnung2kaN daN sLamaT bEramaL :P

2 comments:

mizz rokawa said...

ish3.....gue tau siapa yg kamooo maksudkan itooo....hihihihihihiih...kta serupaaaaaa....lalallalalalala

haNNa dOnuT said...

mwkasih fadz kerane memahami..hahahah..aku pasti ko mmg tahu kan2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...