Tuesday, June 9, 2009

ciCak yaNg SengaL

kaLaU diIkutkaN poSt aKU SemaLam,
aKU aKan PosT bLog 2 haRi laGi..
taPi sEbaB sesUaTu tLah TerjaDi kaT aKU maLam sMaLam...
aKu caM bEngaNg giLe...

cRitEnyE caM niE...
SemaLam,
NiaT mUrni aKu naK
waT rePorT uNtuk
mEmEnuhi kEpErLuan SehaRiaN aKU...
tErbaTal daN taK tErcapAi
HehEhehh
ehEEe...
Sebab..
biLe aKU maSUk biLik naK
mEmulaKan niAt mUrnI aKu Tu..
tiBe2....

aKu naMpaK seEkoR....
cIcaK...yE..cicaK..
bukaN cicaKmaN


kUraNg aSam puNye cicaK..
BoLeh Lak dIa mElEkaT kaT diNding biLik aKu..
maNe La daTang haIwaN tU..
hEhEhe...

sEbaBkaN haIwaN tu La aKu mEmbaTalkaN niAt mURni aKU naK waT rePort
maLam taDi...
huRm...
maCam2 daH aKu baLinG kaT ciCak Tu..
taPi dia Xmo LaRi gaK...

saNgaT saKit haTi raSenyE..
SehiNggakaN aKu mEniTiskaN aIr maTe kEgeLiaN..
wawa....
saNgaT seNgaL iTu ciCak...
aKu pUn dengaN taK bErfikiR paNjaNG daN dEngaN haRapaN sEtinGgi guNung...

caLl sUpEr hEro aKu aTau lEbih diKenaLi dEngaN mR cIcaK maN..
Hehe...(fIkriE La)..
taPi..
aPekaN daYe...
dIa Xde kaT umaH aKU tImE tU...
aKu mEngaLami TraumA yaNg amaT saNgat...
iaItu TraUma gELi..

pUas dIa pUjuk..
taPi..
aKU haNye uLang yaNg aKu gEli..aKu gEli..
HehehEhe....

sEteLah haMpiR 30 mInit aKu tEnuNg cicaK tu..
aKu poN daPat la kEberaNian yaNg saNgat LuaR biaSe...
taH maCam maNe taH taNgan aKu ni tiBe2 bEraNi naK haLau ciCak Tu..
aKu kEbaS2 baJu kaT dia..

taPi daRi jaUh jE la..
DekaT2 naK maTi ke...
dIa pUn LaRi..
taPi yaNg waT aKu kEcewanYe..
diA LarI baWah kaTil..

maKe..
maLam taDi aKu tiDuR daLam kEadaaN bErjaGe2..

aKu caM raSE ciCaktU tEngOk jE aKu...
taPi pErasaaN jE...
seRam gaK maLaM taDi..

sEmua gaRe2 SEEKOR CICAK...

kEpaDe cIcaKmaN aKu..
thaNKx saNgat2 sEbaB tEnaNgkaN aKu...
He2..
maLu2...
saYang aBanG saNgaT-saNgaT taU...

2 comments:

Hasnul Azizi said...

anDa diTagged oLeh aKU...

jGn Lpe wat eK...

haHa...

haNNa dOnuT said...

ha..
ape cenol...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...