Wednesday, June 10, 2009

taGGed oLeh cEnoL


1. Anda rasa anda hot?


ha2..sgt hoT sebaB kaT oPis aKu sGt tiDak SejuK..hE2...hOt tU..taK kOt...

2. Upload foto kegemaran anda..



3. Mengapa anda suka foto ini?

seBab aKu saNgaT aMat baHagia tiKa daN saaT iTu...saaT yaNg aKu taK aKan LupEkaN...

4. Bila kali terakhir anda makan piza?

waH2..raSe2 laSt aKu maKan pIzza maSe buLan 3 or 4..kaLo pIzza MinI tu miNggu paS aDe gaK maKan..

5. Lagu terakhir yg anda dengar?

laGu tErakhiR..laGu uNtuK cEriTe kEcuaLi cIntamU..aKu taK taU ape taJuk dIa..aDe saPe2 taHU taK??

6. Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?

aKu tEngaH waT OSM oUtstandinG maTTers uNtuk KumpuLan maKtab2 aDabi..

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?

paPit..sEbaB tU aDelaH naMe aKu maSe kEciK2..heheheh...

8. Tag lagi 6 orang

faRahf,
kenek2lahodeng,
Zida ZnS,
nUruLhuDa,
ct.et.ucu,
apik

9. Sape no 1 bagi anda?

kawan yaNg baRu kEnaL taPi saNgaT baIk daN boLeh d baWak mEngutOk aYam..harhaRhar...

10. Orang no 3 ade hubungan dgn sape?

aWex shaM yaNg naMe ayaH dia saMe ngaN naMe aYah aKu taPi buKan adk bRadek..

11. Kata sesuatu berkenaan dgn no 5.

hEtty..taLipoN bErbuNyi..aDe haIwan daLam bahaYe d saNe..huRm...

12. No 4..

thaNkx cOz jaDi cIkgU uNtuK aKu maSe dIa kaT jaP duLu..Semoe kEgEdiKkaN kIte aKan Terus bErlEluaSe saMpai biLe2...

13. Siape org no 2?

dia adElaH aYam kaTiK yaNg paNggiL aKu ghaNNa!!!

14. Bagi pesanan kepada org no 6..


diSebaBkaN aKu kuRang KenaL dia..aKu naK kaTe sLamaT kEnaL daN sTdy raJin2...

7 comments:

Hasnul Azizi said...

haHa...

bHagia Laa sGt...

neWay sMoga brbHagia Laa haNNa weYh...

haNNa dOnuT said...

bahagia la..
knape..
ko nmpk muke aku xbahagia ke??
bg tau cikit en hasnol a.k.a cenoL..

Hasnul Azizi said...

sJe Jer nK wt moDaL koMen...
jGn maRah Ye pN haNNa yg kuaT naNges...

nurul said...

hehe same2 la cik hana donat oi....kite mmg si gedix bersama...

haNNa dOnuT said...

cenol..ko kutok aku ye...ye la..anjing tu takutkan aku..aku nanges la dengan harapan menggunung yang dia akn blah...
ye cik nurul...jom gedik bersame2..

ct. et. ucu. said...

Hannnaaannnoooddd!!!! ada haiwan dalam bahaya di sana...

haNNa dOnuT said...

heheheh...hittyyyy....ekekekeke....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...