Monday, July 13, 2009

xDe taJuk yaNg sesuai...

sesuatu yang bahagia akan bermula dengan duka...
betul ke??
tah la..
aku pon tak pasti...
skang..
aku dalam keadaan blur...
atau lebih d kenali sebagai separe mengong...
perasaan MALAS taHap taPir daH muLe meNerokaI diRi aKu..
pErasaaN bEncI puLe muLe mEndaFtaRkaN diRi d tEmpaT2 yaNg taK paTot..
bEnciNye...
aKu raSe saNgaT maLas NaK mEnyiaPkaN rEpoRt teKnikaL yaNg saNgaT kRitiKaL tu...
daN aKu saNgaT maLas naK mEnEpuh sUasNe bElajaR yaNg kaDang kaLa saNgaT mEmbosaNkaN...
aHHhhhh...
aPe yaNg aKu naK seBenaRnyE..
kaN bEst KaLau aKu d zaMaN taDika tiKa inI..taK paYah fiKiRkaN soaL aSSignment,duiT,maSalaH,rEsuLt,daN maCam2 laGi..
waLaupOn aKu baHaGia..taPi kaDang2 ia hIlaNg..
xtaU p maNe...aKu sEndiRi poN taK paSti...
aHhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
bosaNnyE....
wahhh..
bahagianyE hidup d rUmah...
xDe maSalaH...
aKu aKan seNtiaSe ingT saaT2 itu..
i love you....
baNtaL....
isk...
xla..
i Love yoU fIqiE hanice..

4 comments:

ika'z said...

ngeh3~
i love bantal as well...

awa said...

mende la ko mrepek ni hana..pnt aku bc.huhu,,

haNNa dOnuT said...

tu la awe..ko x tau..luahan hati seorang manusia yang tensyen gile babai..

haNNa dOnuT said...

yes..i love tuuuu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...