Wednesday, March 16, 2011

CONTEST DULU LAIN SEKARANG LAIN

Pade suatu hari.. Burung2 pun berkicauan hari tu.. ade yang bekerje.. ade yang bergembire..
dan aku.. sibok menerjah belog2 yang best... sedang asyik aku menyekodeng belog2 mereka.. tibe2 aku ternampak satu contest nie.. Nak join boley dak??

Dianjurkan oleh pipibelubang . . .
wokey2..contest nie namenye DULU LAIN SEKARANG LAIN..


nie la penganjurnye a.k.a pemilik belog pipibelubang

senang je nak join contest nie :-
First, korang mesti la follow blog cik pipiberlubang . . . Tak kire la korang nie berjantina ape skali pon.. Dan kemudian korang wajib buat entry tajuk CONTEST DULU LAIN SEKARANG LAIN dan bolehlah pilih nak join categry mane (dari segi umur or style).. Hanya satu gambar perbandingan sahaja OK... and cite la skit pasal gambar tu.. lepas korang dah siap.. tag 3 orang kawan korang and link kan post korang tu kat SINI... Itu saje !!!

contest nie last pada 17/03/2011 n result nya akan di publish pada 18/03/2011

Dan ini adelah Hasilnya..

Jeng

Jeng

Jeng

DARI SEGI UMUR

...
Tolong Jangan Gelak

Nie la gambar yang aku pertaruhkan..

Yang sebelah kiri tu adelah gambar masa aku duk isap botol susu lagi kot dalam umur 3 or 4 tahun.. disebabkan banyak sangat zat2 sihat dalam badan aku... nah... amek ko... bulat semacam je.. mase kecik2 xde la banyak soalnye kan..mak kasi pakai baju ape pon aku rembat... style rambut ala2 helmet pon aku no hal..

Yang kanan pulak time aku konvo last year,umur 21.. Kesan dari pemakanan yang tak sihat mase blajar2 dulu, aku jadi sangat keding... tak taw mane ilang lemak2 aku mase kecik2 dulu.. mungkin dah bertukar jadi tulang2 kot.. sebab tu aku kurus dan tinggi... atau semuanya dah gugur dari badan aku...Tapi skarang, kalau mak suruh pakai baju pink sluar hijau, sah2nye aku tak nak.. dulu zaman tak pandai nak conteng2 muka lagi.. zaman skang nie semua nak buat sendiri.. nak pakai tu la kat muke.. nak pakai nie la kat muke.. kadang2 dah macam badut pon ade..

Kalau dari segi ketinggian memang sure2 la sangat berbeza.. dari segi lebarnye jugak sangat2lah berbeza..

Dan untuk syarat yang terakhir.. aku nak tag cik Erin, cik ika awek askar tanah dan last skali cik aryu..

Ok.. Done..
Hanya mencuba nasib..
nie adelah first contest aku join..
dan rase sangat seronok...keh3..

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck...

Hana Hashim said...

Thankx ceroi...

cik aryu said...

GOOD LUCK CIK HANNA

HEHE,TAGGED AYU EY?
TERIMA KASIH,TP MACAM TAKDAN BUAT JEA.

TERIMA KASIH TAU...

Anis Nasri said...

thanx for joining.
gud luck ya.

btw send no fon awak dkt tunna0389@gmail.com
email td tu ade prob.

atententen said...

gud luck tek.
tp an asl pipi k0 tembam dlu. skg bapok keding. ahaha
ak ngate owg je tw, xtw plak dri ak dlu cmne. wakaka~

Hana Hashim said...

cik aryu : thankx cik aryu..sempat taw...cepat2...

anis : okey... t hana bagi..

aten : gud luck jugak untuk ko ye aten..aku dah susut nilai kot..sbb tu pp aku pon susut..keh3...

ikA'z said...

alaa... baru nak buat hari ni. tak perasan plak semalam tarikh tutup dia. =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...