Monday, April 4, 2011

KAGUM

Ehem2... sebelum aku post pasal mende lain... aku nak cite skit tentang kekaguman aku dengan ABPBH.. Walaupun aku just dapat tengok bile dah nak last2.. tapi tetap mantap meletop kebaaaabbbuuummmm...

Paling comel SITI bile dia nyanyi lagu medley Nobody dengan gayanye yang ala2 kiut miut tu.. Adoi.. comelnye dia..suke gile tengok siti time tu..

Dan pasal Usop wilcha tu.. Mak aih... Lawak gile... SAPE2 STUJU....SILE ANGKAT TANGAN MACAM SAYE.. kih4.. pas nie kalo ade hantu kak limah balik rumah versi ke 2 memang aku sure2 akan g tengok pulak..keh3..

wokeh2.. esok aku tulis lagi kalo de mase..tata titi tutu...

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hujung tahun nieh kuar...
usin, mon n jin` pakai toncet kalau xsalah...

Hana Hashim said...

tajuk cerita ke tu??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...