Sunday, November 20, 2011

SIHAT ITU BAGUS

Assalamualaikum...

Rindu blog sangat2.. dah nak dekat dua bulan x post pape kat sini.. Rindu Rindu Rindu . . .

Alhamdulillah hidup sekarang dah makin baik.. Keje pun dah ade.. Amin2.. Mudah mudahan murah rezeki . .  Keje skang nie perlukan kesabaran 100%. . . Kalau tak cukup kesabaran, maw terbang semua bende nanti. . Lepas keje nie baru la aku taw yang manusia nie macam2 jenis.. Isk3.. Yang tak pernah aku jumpe sebelum nie pun ade. . Kadang2 pelik2 . . Tapi 1 dalam 1000 la . . tak semua yang -ve . . Tapi kesabaran tu kene tinggi . . Mase nie la Allah nak uji hamba dia . . Memang teruji jugak la kadang2 . .

Punyelah lame tak jenguk belog sape2, tibe2 malam nie rajin gile nak round the blog world . . .

Syok pulak bile terbace blog Miss Zaira pasal makeup !!! Teruja sangat2 sebab dah lama abaikan makeup yang betul.. Sejak keje mane sempat je lah tonyoh kat muka.. Serius rase macam tak ade mase yang berkualiti untuk diri sendiri . .

Sekarang nie musim aku gilakan WEDGES.. Boleh x ?? si TINGGI pakai WEDGES ??? tak salah kan kalau si tinggi teringin nak pakai wedges supaya lagi tinggi.. Kaki nie dah puas sangat pakai kasut or selipar yang xde tumit. .
Ade aku kesah orang nak tengok.. Tengok la dengan mate juling sekali pun.. Tu hak masing2 kan nak pakai hape pun.. Wedges aku tu tak seksi pun . . Tinggi pun tak berape nak tinggi. . .  So, tak perlu lah dipandang pelik..

Sekarang nie kesihatan makin tak ok la . . Hari2 jumpa duit yang macam2 jenis . . so langkah keselamatan dah dipertingkatkan . . CLARINASE 24hr dan ZYRTEC akan sentiasa ade dalam beg comel. . .Dettol hand sanitizer pun skarang nie dah termasuk dalam barang2 sangat penting dalam hidup.. Bukan nak fussy sangat tapi disebabkan kesihatan nie tak macam orang lain, terpaksa la jadi seorang yang sangat2 perlu menjaga kesihatan. . .

terbaik dari ladang

Okey la . . Tata . .

2 comments:

Zaira Fadzil said...

hohoho.... dah tinggi pakai wedges lagi.. jelesnyeeeee.

Hana Hashim said...

zaira..teringin la hana nak pakai wedges wlaupn da tgg..heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...