Sunday, January 2, 2011

2011

HA..NIE NAK CITE PASAL COUNTDOWN 2011 NIE.

pengalaman orang kate..malam mase new year tu aku ade la same2 countdown kat klcc..mak aih..macam ade dalam tin sadin je aku rase..punye la ramai manusia di muka bumi kl nie rupe2nye..niat hati nak p sambut kat tempat lain..last2 pilihan aku dan encik fikri hanye ke klcc je..kagum je bile dapat nengok bunge api dengan orang yang kite sayang..part yang paling best adelah time bunge api tu kuar bentuk heart..wah...encik fikri hanye tersenyum...saye pulak syok sendiri..keh3..ape2 pun..thankx buat encik fikri sebab bawak saye tengok bunge api tu..sangat terharu sebab first time sambut tahun baru dengan orang yang sangat disayangi..thank you so much..dan saye harapkan hubungan kami akan kekal sampai bile2..AMIN..

sayang awak Encik Askar Baju Hijau

2 comments:

aMyErInAiMiE said...

amiin~ sronok tgk kamu happy! hehe.nsb bek x stop berblogging.jgn stop tau.hehe

kite pun sronok bertahun baru ngn org yg tersyg tp taun ni special sbb x g tgk bunga api.kt tv pun xtgk sbb tgh sebok online ngn yang tersyg.huhu.

ape2pun.mari bergumbira!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ameen....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...