Monday, January 10, 2011

TANGGAL 10/01/11

Oh !!! Walaupun hari nie merupakan hari bahagia bagi aku, tapi..ade jugak sedik kedukaan di kaki.. Ye... Di kaki.. Bukan di hati.. hehehehhe (poyo je )..

Hari nie keje macam biasa.. Syok je.. Xde ape yang boleh merunsingkan hati.. Cuma mase nak balik tadi.. ade la sepasang merpati dua sejoli ni kan.. Naik escalator macam dia orang punye je.. Sekali dalam kesibukan manusia yang sangat ramai di KLCC, dengan tak sengajanye awek kepada merpati lelaki dengan rakusnye memijak kaki aku..

WAU !!!

"Sedapnye kaki kene pijak" kate aku dalam hati dengan sangat tidak ikhlas.. Kene lak dengan kasut tumit tinggi..

ALAMAK !!!

Merpati lelaki, kenape ko x jage awek ko supaye tak pijak kaki orang lain?? Ok2.. Aku maafkan.. Maafkan aku jugak sebab dalam hati aku dah macam2 dah aku kate kat awek ko.. Maklum la.. Hati wa panas beb.. Pas tu dengan selumbernye aku meninggalkan pasangan merpati tersebut.. Setelah jauh meninggalkan mereka.. Baru la aku rase kesakitan yang amat sangat..

Berdenyut2 anak jari kaki aku.. Dalam train plak kene berdiri.. Aduhai.. Sabar ye Hana.. Sepanjang perjalanan balik ke rumah (dengan kaki yang terhencut-hencut) aku dapat tak dapat membayangkan ape yang akan jadi ngan kaki aku bile aku bukak kasut nanti.. Dan inilah hasil karya merpati dua sejoli terhadap kaki aku !!!


hasil setelah dituam dengan ais

Sekian ....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...