Thursday, January 13, 2011

MIMPI LAGI BLACKBERRY

Hai korang..semalam setelah mendapatkan tido yang sangat berkualiti, akhirnya aku kembali mengadap laptop yang serba kekurangan nie..semalam aku mimpi aku dapat nie...

macam hampeh je mimpi aku..sengal !! (thankx hincek googel )

aku taw..nie semua gara2 aku main game What Berry Are You?? sebabkan terlampau teruja untuk memiliki hp nie..aku sanggup bersengkang mata untuk main game tu..dan akhirnye..aku mengalah..sebab da tak larat nak main tekan2 dah..

Tinggalkan seketika mimpi sengal aku tu...dan cuba kembali ke alam nyata...

Esok da start keje balik..Tibe2 macam malas nak gosok baju..dan kepala aku dah terfikir esok nak makan ape..Kate hincek askar baju hijau kepada aku, aku kene makan banyak..Baiklah hincek askar..saye hari2 makan banyak..cume xde kesan keatas tumbesaran isi2 di badan saye..

Semalam aku seharian belajar macam mane nak cun kan blog..tapi ade la satu dua je yang menjadi..xde seni lansung tangan aku nak edit mengedit blog nie..Dan sape2 yang taw..macam mane nak cun kan sidebar..bolehla bagi bantuan kat aku...

Sekian Tq..

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semua nak hp nieh kan...
hehehe...

haNNa dOnaT said...

a'ah...xde2..satu hari nanti dia akan jadi miliku selamanya...heheheheh..

Cik TeN10 said...

ermm..sy ngah keliru ni..nk pkai iphone4 ke bb..tp cm da borink lak pkai touch screen..huhu

nk cantikkan blog?..try la view kt sni ea..macam2 ade...

http://teknikbuatblog.blogspot.com/

haNNa dOnaT said...

thankx yep...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...