Monday, July 26, 2010

Tiada Tajuk

Salam for all readers...
cam lame je aku x rajinkan diri aku untuk coretkan ape yang aku rase...
maka...
post kali nie agak panjang skit aku nak membebel...

first skali aku nak tulis pasal si stalker tegar aku nie..aku taw ko akan bace blog aku yang x la bagos sangat nie...ok..untuk ko, aku nak ucapkan thankx sangat2 sebab ko da mengremovekan diri ko dari friends list aku di FB..aku tak sampai ati lak nak remove ko wlaupon hati aku nie suh remove ko da lame..ok lah...aku harap..ko dah x payah nak amek taw pasal aku..sebab aku pon x suke la orang yang sibok2 nak taw lebih2 pasal aku nie macam ko..dan aku harap..ko pas nie tak payah la nak cek lagi result2 sebarang permohonan aku ok..senang cite ko anggap je la aku x pnah kenal ngan engkau..senang kan...
Habis Cite..

cite seterusnye...(aku rase c stalker tegar aku tu akan terus membace)


ok..untuk ko c stalker...ko dah taw kan aku dapat UTM (akaun)..dan untuk pengetahuan ko jugak..aku x terima tawaran tu...sebab ape..ko tak payah la nak taw k..ade la sebabnye aku tak pergi sane..semoge ko x kan risau pasal aku..wahhaahahahha...

untuk makluman semua..
aku bukan tak bersyukur dapat sambung degree..tapi kadang2..kite terpaksa lepaskan sesuatu yang kite nak sangat untuk sesuatu yang lebih baik..semoga aku akan dapat keje yang baik pas nie..InsyaAllah nanti kalau ade rezeki lagi..aku akan sambung gak blaja..tapi bukan untuk masa terdekat nie..aku ade alasan yang tersendiri sebab ape aku tak sambung..dan janganlah pertikaikan keputusan aku nie wahai mereka2 yang suke mempertikaikan itu...

next story..
minggu lepas adelah minggu terbaik buat aku...syoknye rase...dapat jalan2 ngan dinner yang best...thankx untuk awak Encik Fikri..saye sayang awak.. dan saye taw awak memang sayang saye jugak..dulu saye kurang taw..tapi skang, saye dah sangat tahu dan sure lagi... hehehehhe.. thanks sangat2..

Buat semua readers yang aku sayang...
Bulan puasa dah nak dekat... korang dah ganti puasa ke belum??
next week da nak start beli barang2 nak wat kuih raye...
mengikut perancangan..tahun nie raye kat terengganu..iNsyaAllah kalau xde pape..
Bestnye..balik kampung yang ade kat tengah2 bandar..dapat raye ramai2..

Hari nia tanggal 26 Julai 2010...
genaplah setahun pemergian abah aku Encik Hashim Mohamed..
Semoga dia ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...
Al-Fatihah Buat Abah Tersayang..
Abah sentiasa dihati kami semua...
Abah adelah ayah terbaik buat kami..
adik slalu ingatkan abah..
Semoga Abah tenang di sana..
Sayang Abah Sangat2...

Next week majlis Konvo untuk Polimas akan berlansung...
Semoga semuanya berjalan dengan lancar..
Amin..

ok lah readers ku sekelian...
aku si tukang taip telah penat menekan..
semoga korang semua hapy2 dan ceria2 selalu...
salam 4 all...

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

belajarlah selagi mampu...
;)

haNNa dOnaT said...

kne mampu dri semua aspek..

mizz rokawa said...

awok2....sye suke entry nih.....awok2....sye dh start cr keje n dh de beberape company col suh pi interview...awok plak????rndu awok....hehehe~~~~

haNNa dOnaT said...

awak2..saye pon suke entry nie..heheheh..awak..saye x cari kje ag la..awak cari kje kat ane?saye nak itot...saye rindu gak kat awak..

mizz rokawa said...

sye cr keje kt jobstreet...sume sy anta resume sy...even yg kate kne de experience pon sye anta gok..die col gak suh pi interview..huhuhu..n sye isi jobmalaysia......

haNNa dOnaT said...

saye de gak isi jobmalaysia..tp yg jobstreet tu kan awok..sy cm konpius la..dia ade gak htr email kate de krja yg pdan ngan yg saye mintak..tp..cm tu l..x taw nk brtindak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...