Wednesday, August 24, 2011

SWEET 22 .. SWEET KE ???

Assalamualaikum ...

Nie n3 gembira jugak taw.. Jom kite kongsi2 story.. Kalau x nak kongsi x payah bace okey..

Semalam dah genap umur muda aku 22 tahun.. "22". Cantik nombor tu.. Ape ade pade nombor?? Xde ape kot.. Yang ade hanya pengalaman hidup.. So bnyak lagi nak kene belajar dalam "LIFE" nie.. And thankx sangat2 kat sape2 yang rajin wish kat FB.. Sayang korang..

Dan nie jawapan kepada org2 yang bertanye "BILE NAK MAKAN NASI MINYAK"??

JAWAPAN JUJUR : saye x pandai buat nasi minyak..kalau nak makan pn request kat mak.. xpon beli kat kedai aje..

JAWAPAN MALU2 : Isk.. Kawen nanti x nak la jamu nasi minyak..

Nie plak jawapan untuk soalan "BILE NAK KAWEN OR NAIK PELAMIN??"

JAWAPAN JUJUR : Isk..kenape korang tnye cam nie?? kalau ikut ati esok dah nak lansung.. (GATAL GILE PNYE STATEMENT)..

JAWAPAN MALU : Isk...aku memang malu nak jawab..

JAWAPAN SEBENAR KEPADE KEDUA2 SOALAN :

Sabar ye korang..ade rezeki n ade jodoh, kawen la aku dengan pasanganku itu...tunggu dia habis semua konvo bagai,n dah masuk kerja serta kami mampu untuk melansungkannye.. Amin..

Ade jugak yang kate dah nampak seri pengantin kat aku.. Nie lagi parah nie.. Celah mane pon aku tak taw.. Haiiissshhhh... Dasyat la mate korang nie..

Okey2.. Oleh kerana umur telah meningkat ke tangga ke 22, so perangai pun kene la macam umur 22..bukan 2 okey cik hana..

Untung jugak birthday dah nak dekat2 Raye nie.. Dapat adiah pun ala2 hari raye.. Semua boleh gune time hari raye.. Tak payah kuar duit sendiri..


2 comments:

Cik TeN10 said...

hahaha.. kelakar !! :D

Hana Hashim said...

hehehhe..kelakar sbb awak taw sape empunye diri..keh3...awak pn cepat2 kawen taw..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...